Kildevej 1
3300 Frederiksværk

Telefon 61 51 90 46

E-mail decoupage@decoupage.dk

DECOUPAGE KURSUS

Kursus i privat regi med max. 5 deltagere på holdet. Her vil være masser af muligheder for at få indfriet dine kunstneriske ideer, og brugt din fantasi til at komponere nogle smukke ting. Du vil blive indført i teknikken omkring at lime, klippe, komponere og lakere.

Det er utroligt hvordan eksisterende motiver ved at de bliver klippet ud af deres helhed for derefter at blive komponeret ind til et nyt billede kan være spændende og fascinerende og på den måde bliver til et stykke unika kunst.

På holdet er der begyndere og øvede. Der er ingen særlige forudsætninger for at deltage. Dog vil det være godt med en god fantasi og lysten til at gå i dybden med emnet /motivet som slut resultatet skal udtrykke. Der undervises individuelt så der bliver taget hånd om lige netop din fantasi.

Der kan decouperes på næsten alt; men kvaliteten af bakker, æsker, A4-mapper, papirkurve, hatteæsker eller hvad Du nu kan finde af spændende ting skal være god, så slut resultatet bliver flot. Det er ærgerligt at lavet det store arbejde for så at få et dårligt resultat, fordi materialerne ikke er af god kvalitet.

Der arbejdes ikke med servietter.

Der vil være mulighed for at købe varer på kurset, papir, glansbilleder, og andre relevante ting. Så har du ikke alt med selv kan du måske finde det i mit udvalg.

Mit showroom vil være en inspirations kilde, lige så min hjemmeside så her vil Du finde masser af ideer.

Ligeledes vil min bog som har titlen” Decoupage Kompositioner” være en god hjælp for at få inspiration til hvad lige netop du kunne have lyst til at komponere.

Tre uger før kursus start vil du modtage materialeliste og info om hvilke forberedelser du

skal gøre for at få størst udbytte af kurset.

Decoupage er på vej ind i danske kvinders hobby liv og jeg vil arbejde for at du får et godt kursus og at decoupagen vil blive en positiv oplevelse for dig og at Du kommer herfra med 1 eller 2 smukke ting.

Decoupage kurser afholdes i hyggelige omgivelser i Frederiksværk.

Venlig Hilsen

Dorthe Dencker